Kérdése van? Hívjon minket! 30/431-2207

Szélfogó, füst terelő - Kerti sütő vásárlása esetén 6299.-Ft!
Szélfogó, füst terelő - Kerti sütő vásárlása esetén 6299.-Ft!
9 450 Ft

Szélfogó, füst terelő - Kerti sütő vásárlása esetén 6299.-Ft!

FIGYELEM! A webáruházunkban történő bármilyen típusú kerti sütő vásárlása esetén a termék ára: 6299.-Ft!

 

A szélfogó vagy más néven szélterelő, a lángot nem engedi kicsapdosni oldalra. A szélfogó "felfogja" a szelet, a füstöt és a lángot segít felfelé terelni, ezáltal nem oldalirányba áramlik. Fekete színének köszönhetően a korom nem látszódik rajta. Fagy és tűz álló. Enyhén hajlékony, a tűztér méretére állítható, bármilyen kerti sütőhöz alkalmas típustól függetlenül. Tisztítása: Enyhe mosogatószeres vízbe mártott finom (nem durva felületű) szivaccsal. A felforrósodott szélterelőt nem szabad tisztítani, meg kell várni amíg használat után kihűl!


FIGYELEM! Egyes böngészőknél a webáruházunk nem engedi kosárba helyezni a terméket. A hibán már dolgoznak. Addig is ha ilyet tapasztal, kérjük legyen szíves másik böngészővel végezni a megrendelés folyamatát, vagy próbálja meg törölni az előzményeket és töltse be újra a megrendelési oldalt. Telefonon is fogadjuk a megrendeléseket. Köszönjük!
9 450 Ft
Részletek

Fagy és tűz álló. Enyhén hajlékony. A tűztér méretére állítható. Bármilyen kerti sütőhöz alkalmas, típustól függetlenül. Tisztítása: Enyhe mosogatószeres vízbe mártott finom (nem durva felületű) szivaccsal. A szélterelőt nem szabad forró állapotában tisztítani, meg kell várni míg használat után kihűl!

 

szél fogó, füst terelő

Adatok
Cikkszám
743617
Hasonló termékek