Termék részletek


6 személyes Fehér Veronika típusú kerti szalonna sütő garnitúra

-18%
6 személyes Fehér Veronika típusú kerti szalonna sütő garnitúra
139 990 Ft
Akció: 114 990 Ft


Az asztal törzsének színe, és a padok lábainak színe, kiválasztható a színskálából:

(A színskála értelmezését ábrázoló termék csak illusztráció, a vásárolni kívánt termék a legfelső képen látható!)

 

A Veronika típusú kerti sütő teljes egészében fehér beton termék, nem műkőből lett gyártva! Kattintson a képre a nagyításhoz. Rendelését regisztráció nélkül, telefonon is leadhatja.

 

Veszély! Ügyeljünk egymás testi épségére! A kiegészítők, úgy mint nyársak és más szúró eszközök, balesetet okozhatnak ha nem rendeltetés szerűen használjuk, ezért a gyermekek szigorúan csak felnőtt jelenlétében alkalmazhatják. Az izzó parázs és a láng, égési sérülést okozhat bőrünkön, ezért azokat mindig az erre szánt eszközökkel kezeljük, és soha ne a kezünkkel! Ne hagyjuk magára a kerti sütőben meggyújtott tüzet, vagy kisgyermeket egyedül a tűz mellett! Használat után mielőtt ott hagynánk a kerti sütőt, győződjünk meg arról, hogy már nem izzik benne a parázs. Ne használjuk a kerti sütőt viharos, orkán erejű szélben, mert tűz- és baleset veszélyes. Tilos a gyűjtáshoz benzint, vagy más robbanásveszélyes anyagot alkalmazni, erre vannak megfelelő (bevásárló áruházakban, vagy barkácsboltokban kapható) szerek, például gyújtós kocka.

 

Figyelem! A képen látható talaj burkolat, melyen a kerti sütő látható, nem a kerti sütő része. A termék helyének előkészítéséről Önnek kell gondoskodnia.

Használatba vétel

A termék használata során keletkezett zsír és olaj foltok, melyek eltávolítása nehezen vagy egyáltalán nem lehetséges, természetes jelenség és nem a termék minőségi hibája. A kerti sütő asztallapján megjelenő zsírfoltokat könnyen megelőzhetjük, ha fém tálcát, vagy háztartási alufóliát borítunk a kerti sütő felületének azon részére, ahol a zsír csepegésének valószínűsége fenn áll, így a zsír nem közvetlenül a kerti sütőre csepeg. Műanyag tányért/tálcát, és más műanyag evőeszközöket ne tartsuk közvetlenül a tűz felett, mert a műanyag hőre lágyuló anyag, ennek következtében mérges gázok szabadulhatnak fel.

Tiszítás: Háztartási mosogatószerrel illetve melegvízbe mártott mosogatószivaccsal.

 

Garancia: 2 év, rendeltetés szerű használattal. A kerti sütő nem rendeltetés szerű használatával járó károsodásokra (például a kerti sütőt a kerti gaz égetésére, vagy háztartási hulladék égetésére használjuk, vagy a kerti sütőt a hozzá gyártott samottozott tűztere nélkül használjuk, vagy a megengedettnél nagyobb lángot gyújtunk a sütőfelületben), nem vonatkozik a termék garancia. Ezért kérjük, hogy a kerti sütőt a samottozott tűztérrel együtt legyenek szívesek használni, hiszen csakis ez védi a sütőt az esetleges repedésektől, illetve soha ne gyújtsunk benne oly nagy lángot, mely már kicsap a tűztérből.

  • A Veronika kerti sütő családból 3 fajta típus létezik: Fehér Veronika, Fekete veronika, és Natúr szürke Veronika. Asztal lapjaik kör alakúak, a padok kifli alakúak, melyek jól idomulnak a kör asztal laphoz. Most ajándék kiegészítőket adunk a garnitúrákhoz (nyársak, nyárstüskék, tűzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhető a kerti sütővel együtt. Vigyázzunk, mindig csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes, és az asztal lapot is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen.

    A Veronika kerti sütők 53cm és 72cm magas változatokban kaphatóak. A magasság nem befolyásolja az árat. A magas kerti sütő (72cm) konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütőnek. A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár. Tűzterük samottozott, tűz álló. Tűzterek átmérője 6 és 8 személyesnél 50cm, 10 személyesnél 63cm.

    FIGYELEM! A Veronika kerti sütők teljes egészében betonból készülnek, műkövet nem tartalmaznak!
  • Cikkszám
    6FVG
Webáruház készítés