Termék részletek


3 darabos Rómeó piszkavas készlet + most ajándék tárolóvassal

-28%
3 darabos Rómeó piszkavas készlet + most ajándék tárolóvassal
8 960 Ft
Akció: 6 470 Ft

Egy remek gazdaságos csomag összeállítás, melyben a 3 Rómeó típusú segédeszköz megrendelhető. A segédeszköz készlet úgy teljes, ha mellé a hozzá gyártott tárolóvasat is megszerezzük!

A tárolóvasat ebben a csomagban ajándékba küldjük!

 

A készlet tartalma:

- Lapát. Ezzel a kis lapáttal az égéstermék (hamu) könnyedén eltávolítható a hamunyíláson keresztül. A hamut vagy parazsat elszállíthatóvá teszi a helyszínről.


- Közönséges piszkavas sarkantyúval. A piszkavas sarkantyújával még a forró tűzrácsot is megigazíthatjuk, hegyével pedig olyan helyre beférünk ahová csak igen kisméretű tárgy férne be. Használható a parázs piszkálására is. Horog alakú piszkavas. Vele a rácsok pillanatok alatt kiemelhetőek, könnyedén mozgathatóak.

- Kotró, kaparóvas. Segítségével megkotorhatjuk a parazsat, hogy a hamu az égéstérből a tűzrács nyílásain keresztül lekerülhessen a hamutérbe, majd a hamut kikotorhatjuk a hamunyílásból a lapátra.

- Piszkavastartó tároló oszlop, fogantyús

  • A termék kézzel készült, alapanyaga kovácsolt vas. Festékszóróval fekete színre festett.

    Magyar termék.

     

    FIGYELEM! Ez a termék szúró, éles tárgyat tartalmaz, ezért gyermekek kezébe kerülve balesetveszélyes lehet! Vigyázzunk egymás testi épségére használat közben, használat után gyermekektől elzárt helyen tároljuk.

  • Cikkszám
    540764
    Tömeg
    3,5 kg/db
Webáruház készítés